Ammattityökoneet avuksi työmaille pääkaupunkiseudulla

Vantaalaisen Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani Tmen tärkein palvelu on konetyöt eri työmailla. Kalustomme siirtää, nostaa ja raivaa kohteet, joihin ei enää pelkkä miestyövoima riitä. Ammattityökoneet ja ammattimaiset kuljettajamme työskentelevät vaativissakin olosuhteissa. Ammattityökoneita voidaan käyttää hyväksi myös yksityisten kotitalouksien piha- tai talonrakennusprojekteissa.

Kaivinkonesarjamme

Yrityksemme kalustoon kuuluu kolme eri Mecalacin kaivinkonetta.

  • Mecalac 14MBX
  • Mecalac 12MTX
  • Mecalac 8MCR

Ammattityökoneet Vantaa | Tilaa Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani paikalle!Ammattityökoneet Vantaa | Tilaa Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani paikalle!Ammattityökoneet Vantaa | Tilaa Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani paikalle!

Lisäosina kaivureihin saadaan liitettyä myös trukkipiikki ja kurottaja.

Muut laitteemme

Yrityksellämme on käytössään myös mittauksessa käytettävät Topcon-robottitakymetri sekä laser-mittalaite. Erityisesti piha- ja pohjatöihin käytämme maantiivistäjäämme.

Tilaa Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani kohteeseesi!

Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani toimittaa ammattityökoneet ja ammattikuljettajat työmaille. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tai tarjouspyyntöihin puhelimitse, tai voit jättää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Suosittele meitä

Yhteydenottolomake

Voit olla meihin yhteydessä myös jättämällä viestisi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.