Salaojitus sekä muut pienet kaivuutyöt pääkaupunkiseudulla

Vantaalainen Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani tekee myös pienimuotoiset kaivuutyöt pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi salaojitus ja erilaiset rakennusten pohjatyöt. Salaojitus kannattaa tehdä huolelle, jotta rakennuksen perutukset ja alapohja pysyisivät kuivina rankkojenkin sateiden aikana. Salaojitus ohjaa veden turvallisesti pois rakennusten läheisyydestä sekä ehkäisee myös vesien tulvimista kellareihin ja jäätiköiden ja lammikoiden syntymistä pihalle.

Viemäripohjat ja tallipohjat

Kaivureillamme pystymme kaivamaan lisäksi esimerkiksi viemäripohjat ja tallipohjat. Autotallin tai uuden piharakennuksen perustusten kaivuun yhteydessä on myös helppo tehdä pihan muut tarvittavat kaivuu- ja tasoitustyöt.

Muut pienet kaivuutyöt pihoilla

Viemäri- ja muiden putkistojen lisäksi teemme kaikkia muita pieniä kaivuutöitä kotitalouksille. Kaivamme esimerkiksi kaadettujen puiden kannot maasta sekä voimme siirtää väärässä paikassa sijaitsevat kivenjärkäleet käytännöllisempään kohtaan pihaa.

Lue lisää myös pihatyöpalveluistamme!

Tilaa Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani kohteeseesi!

Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani tekee kaikki pienet kaivuutyöt yksityisasiakkaiden kohteissa. Esimerkkejä kaivuutöistämme ovat salaojitus, viemäripohjat ja tallipohjat. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tai tarjouspyyntöihin puhelimitse, tai voit jättää viestin yhteydenottolomakkeellamme

Suosittele meitä

Yhteydenottolomake

Voit olla meihin yhteydessä myös jättämällä viestisi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.