Koneet avuksi, kun
inhimillinen voima ei riitä

Salaojitus sekä muut pienet kaivuutyöt pääkaupunkiseudulla

Vantaalainen Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani tekee myös pienimuotoiset kaivuutyöt pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi salaojitus ja erilaiset rakennusten pohjatyöt. Salaojitus kannattaa tehdä huolelle, jotta rakennuksen perutukset ja alapohja pysyisivät kuivina rankkojenkin sateiden aikana. Salaojitus ohjaa veden turvallisesti pois rakennusten läheisyydestä sekä ehkäisee myös vesien tulvimista kellareihin ja jäätiköiden ja lammikoiden syntymistä pihalle.

Viemäripohjat ja tallipohjat

Kaivureillamme pystymme kaivamaan lisäksi esimerkiksi viemäripohjat ja tallipohjat. Autotallin tai uuden piharakennuksen perustusten kaivuun yhteydessä on myös helppo tehdä pihan muut tarvittavat kaivuu- ja tasoitustyöt.

Muut pienet kaivuutyöt pihoilla

Viemäri- ja muiden putkistojen lisäksi teemme kaikkia muita pieniä kaivuutöitä kotitalouksille. Kaivamme esimerkiksi kaadettujen puiden kannot maasta sekä voimme siirtää väärässä paikassa sijaitsevat kivenjärkäleet käytännöllisempään kohtaan pihaa.

Lue lisää myös pihatyöpalveluistamme!

Tilaa Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani kohteeseesi!

Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani tekee kaikki pienet kaivuutyöt yksityisasiakkaiden kohteissa. Esimerkkejä kaivuutöistämme ovat salaojitus, viemäripohjat ja tallipohjat. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tai tarjouspyyntöihin puhelimitse, tai voit jättää viestin yhteydenottolomakkeellamme

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Yhteydenottolomake

Voit olla meihin yhteydessä myös jättämällä viestisi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani Tmi
Koivukyläntie 4 T
01300 VANTAA

Y-tunnus: 1416377-5
Puh: 044 309 3959

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Mittaus ja rakennuspalvelut Tapani Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.