Salaojitus sekä muut pienet kaivuutyöt pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Vantaalainen Mittaus ja Rakennuspalvelut Tapani - Konepalvelut Tapani Oy tekee myös pienimuotoiset kaivuutyöt koko pääkaupunkiseudulla ja Vaasassa. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi salaojitus ja erilaiset rakennusten pohjatyöt. Tarvittaessa meiltä hoituvat myös suuremmat kaivuutyöt. 

Salaojitus kannattaa tehdä huolella, jotta rakennuksen perustukset ja alapohja pysyisivät kuivina rankkojenkin sateiden aikana. Salaojitus ohjaa veden turvallisesti pois rakennusten läheisyydestä sekä ehkäisee myös vesien tulvimista kellareihin ja jäätiköiden ja lammikoiden syntymistä pihalle.

Viemäripohjat ja tallipohjat

Kaivureillamme pystymme kaivamaan lisäksi esimerkiksi viemäripohjat ja tallipohjat. Autotallin tai uuden piharakennuksen perustusten kaivuun yhteydessä on myös helppo tehdä pihan muut tarvittavat kaivuu- ja tasoitustyöt.

Muut kaivuutyöt pihoilla

Viemäri- ja muiden putkistojen lisäksi teemme kaikkia muita pieniä kaivuutöitä kotitalouksille. Kaivamme esimerkiksi kaadettujen puiden kannot maasta sekä voimme siirtää väärässä paikassa sijaitsevat kivenjärkäleet käytännöllisempään kohtaan pihaa.

Lue lisää myös pihatyöpalveluistamme!

 

Tilaa Mittaus ja Rakennuspalvelut Tapani - Konepalvelut Tapani Oy kohteeseesi!

Mittaus ja Rakennuspalvelut Tapani - Konepalvelut Tapani Oy tekee kaikki pienet kaivuutyöt yksityisasiakkaiden kohteissa. Esimerkkejä kaivuutöistämme ovat salaojitus, viemäripohjat ja tallipohjat. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tai tarjouspyyntöihin puhelimitse, tai voit jättää viestin yhteydenottolomakkeellamme.